© Gündem Aksaray 2021

ATB’den YÖREX Çıkarması

Tarım ve hayvancılık kenti olan Aksaray’da coğrafi işaretli ürünler Antalya’daki yöresel ürünler fuarında görücüye çıktı.

Tarım ve hayvancılık kenti olan Aksaray’da yöresel işaret alan tarımsal ürünlerin tanıtımı ve ülke genelindeki Pazar paylarının arttırılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksaray Ticaret Borsası Türkiye’nin en büyük Yöresel Ürün fuarında da yerini aldı. Her yıl sonbahar döneminde Antalya’da kurulan ve Türkiye’deki tüm coğrafi işaretli ürünler ile tarımsal ürünlerinin tanıtımının yapıldığı YÖREX fuarındaki yerini alan Aksaray Ticaret Borsası yetkilileri ile yönetim kurulu üyeleri stant alanında hazırlanan coğrafi işaretli ürünleri ziyaretçilerine tanıtırken Aksaray standı fuarda en çok ilgi toplayan stantlardan birisi oldu.

Fuardaki stantta ziyaretçilerle yakından ilgilenen Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök burada yaptığı açıklamada; “Aksaraylılar Antalya’da YÖREX fuarında coğrafi işaretli ürünlerimizin, yani Aksaray’ın yöresel ürünlerini Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Valiliği bünyesinde İl Kültür Müdürü ile birlikte çok güzel bir organizasyonla coğrafi işaretli ürünlerimiz hem gelen misafirlerime ikram etmek, hem de üretici kardeşlerimizin, yatırımcı kardeşlerimizin ürettikleri ürünleri pazara sunmak adına burada hizmet veriyoruz. Standımız hafta sonuna kadar açık olup burada hem Antalya’da yaşayan hemşerilerimize hem de Aksaraylı hemşerilerimize ve tüm Türkiye’ye hitap edecektir. Tüm misafirlerimize saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber merkezi)

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER