© Gündem Aksaray 2021

Bir Zehir Taciri Daha Cezaevinde

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti konusunda çalışmalarını sürdüren polis ekipleri hakkında verilen 8 yıl hapis cezası nedeniyle aranan bir zehir tacirini yakaladı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadelesine aralıksız devam eden il emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri uyuşturucu kullanımı konusunda da eğitim faaliyetleri başta olmak üzere tüm tedbir ve çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle gençler tarafından yaygın olarak kullanılması önlenmeye çalışan polis ekipleri son aylarda yaptıkları başarılı operasyon ve denetimlerle onlarca zehir tacirinin parmaklıklar ardında yollanmasını sağlarken özellikle ailelere verilen eğitimler ile her evdeki ailelerin birer kontrol unsuru olmasını sağladılar.

Son olarak Aksaray Cumhuriyet başsavcılığı talimatı ile harekete geçen polis ekipleri uyuşturucu madde ticareti suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası suçu nedeniyle aranan 24 yaşındaki U.M.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Aksaray ceza infaz kurumuna teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER