© Gündem Aksaray 2021

Emniyet Eğitimlerine Ara Vermiyor

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü farklı alanlarda gerçekleştirdiği eğitim uygulamalarını hız kesmeden sürdürüyor. Emniyet ekipleri siber suçlarla mücadele ve trafik güvenliği konularında okullarda eğitim vererek bilgilendirmede bulundu.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TDP, Asayiş, Çocuk ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gelecekte Gençlik Var projesi kapsamında eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Okullarda eğitim çalışmalarına devam eden ekipler TOKİ Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 12 - 17 yaş aralığında bulunan çocuk ve gençlere yönelik siber suçlarla mücadele ve diğer konularda bilgilendirme yaptı. Yaklaşık 250 öğrencinin katılım sağladığı eğitimlerin ardından emniyet ekipleri öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Öte yandan çocukların trafiğin bir yaşam kültürü olduğunu öğrenmelerine yönelik olarak 2023 -2024 eğitim öğretim yılı içerisinde trafik eğitim parkında teorik ve uygulamalı olarak toplam 5 bin 974 öğrenciye trafik eğitimi verilmiştir. Emniyet ekipleri eğitim faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER