© Gündem Aksaray 2021

Hayvan Dostu Belediye

Aksaray Belediyesi il genelinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımları konusundaki ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılıyor.

Aksaray Belediyesi il genelinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımları konusundaki ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılıyor.

Günlük olarak sokak hayvanlarının ihtiyaçları ile ilgilenen Aksaray Belediyesi ekipleri özellikle sıcak havaları göz önünde bulundurarak sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını rutin olarak gideriyor. Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri ile can dostu belediyeler arasında yer alan Aksaray Belediyesi vatandaşların da takdirini topluyor. Sokak hayvanlarının beslenme ve bakımlarını karşılamanın sosyal bir sorumluluk olduğunu aktaran vatandaşlar “Aksaray Belediyesi’nin can dostu uygulamaları sayesinde sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılanıyor. Sokak hayvanlarını düşünerek düzenli bir şekilde belirlenen noktalarda beslenme ihtiyaçlarını karşılayan ekipleri hayvanların bakımları konusunda da destek oluyor. Hayvanlar konusunda yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bizlerin de sokak hayvanları konusunda duyarlı davranması ve çalışmalara destek vermesi gerekiyor. Belediye ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar. Aksaray Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda konu ile ilgili “Birlikte aynı dünyayı paylaşıyoruz. Beslenmeye ve korunmaya ihtiyaçları olan sokak hayvanlarımız için; Aksaray'ımız genelindeki yemliklerimizi düzenli olarak dolduruyor, bakımlarını yapıyoruz. Yemliklerimize zarar vermeyelim, elimizden geldiğince onlara yardım edelim lütfen.” İfadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER