© Gündem Aksaray 2021

Jandarmanın Trafik Uygulamaları Güven Veriyor

Sorumluluk alanlarında denetim ve kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdüren jandarma ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması konusunda hem sürücülere hem de vatandaşlara güven veriyor.

Sorumluluk alanlarında denetim ve kontrol çalışmalarını hız kesmeden sürdüren jandarma ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması konusunda hem sürücülere hem de vatandaşlara güven veriyor.

Özellikle dokuz günlük bayram tatilinin ardından denetim ve kontrol çalışmalarına hız kazandıran jandarma ekipleri ülke genelinde trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara geçit vermiyor. Trafikte yaşanan kuralsızlıkları ortadan kaldırmak için belirlenen kontrol noktalarında araç kontrollerini sürdüren ekipleri sürücülere ve yolculara kural hatırlatmaları yaparak kurallara uyulmadığı durumlarda cezai işlem uyguluyor. Hasat sezonunda tarım araçlarının da trafiğe çıkması ile birlikte yaşanabilecek olumsuzlukları göz önünde bulunduran ekipler tarım araçlarının trafikteki kontrolünün sağlanması için de kontrol gerçekleştiriyor. Jandarma ekiplerinin trafik uygulama noktalarında gösterdiği başarılı çalışmalara destek verdiğini kaydeden vatandaşlar ulaşım güzergahlarında yapılan denetim ve kontrollerin trafikte güven oluşturduğunu söyledi. Özellikle trafiğin yoğun olarak kullanıldığı noktalarda yapılan denetim çalışmalarının trafik kazalarının önüne geçtiğini aktaran vatandaşlar “Ülke genelinde jandarma ekiplerimiz tarafından yapılan trafik denetimleri bizlerin içini rahatlatıyor. Aksaray genelinde de jandarma ekiplerimizi sıklıkla görüyoruz. Jandarma ekiplerimizin trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçmek için göstermiş oldukları faaliyetleri takdirle karşılıyoruz. Olası trafik kazalarından hem sürücülerin hem de yolcuların en az zararla kurtulabilmesi için önemli bir çaba sarf eden ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan denetim ve kontrol çalışmalarına karşı bizlerinde farkındalıklı olması ve kural ihlallerine mahal vermemesi gerekiyor. Bizler kurallara uyduğumuz sürede olumsuzluklar ortadan kalkacaktır.” İfadelerini kullandılar. Trafik jandarması ekipleri denetim faaliyetlerinin devam edeceğinin bilgisini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER