© Gündem Aksaray 2021

Kaşlı ve Aktürk Ailesini Yalnız Bırakmadılar

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın kızı Merve Kaşlı ile Emre Can Aktürk geçtiğimiz akşam düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Kaşlı ve Aktürk ailesinin en özel gününe binlerce kişi şahitlik ederek çifti yalnız bırakmadılar.

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın kızı Merve Kaşlı ile Emre Can Aktürk geçtiğimiz akşam düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Kaşlı ve Aktürk ailesinin en özel gününe binlerce kişi şahitlik ederek çifti yalnız bırakmadılar.

Aksaray’da yapılan düğün törenine Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi başta olmak üzere binlerce davetli katılım sağladı. Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Aktürk ailesi davetlilerle tek tek ilgilenerek çocuklarının en anlamlı gününde kendilerini yalnız bırakmadığı için davetlilere teşekkür etti. Merve ve Emre Can’ın düğün törenine Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Sakarya Milletvekili ve MYK Üyesi Levent Bülbül, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İzmir Milletvekili ve Genel Sekter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyesi Güzide Çıpan, önceki dönem Milletvekilleri Nevin Taşlıçay, Olcay Kılavuz, Hasan Kalyoncu, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Aksaray Teşkilatı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Çiftin nikahını Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kıyarken çifte bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda düğün töreninde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek “Kızım Merve ve damadım Emre Can’ın düğün törenine katılan, çiçek ve telgraf gönderen başta büyüğümüz, liderimiz, muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiye, Aksaray valimize, divan üyelerimize, milletvekillerimize, MYK üyelerimize, STK üyelerimize, kurum il müdürlerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, başta il başkanımız olmak üzere tüm teşkilat başkanlarımıza, teşkilatımızın çeşitli kademelerinde yer alan her bir ülküdaşımıza, yönetim kurulu üyelerimize; uzaktan yakından bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost ve akrabalarımıza ve de her bir hemşehrilerimize en derin şükranlarımı sunarım. Katılımınız ve nazik desteğiniz bizler için çok anlamlı olmuştur. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederim.” Dedi. A k Damla Basın ve Yayın ailesi olarak Merve ve Emre Can çiftine bir ömür boyu huzur ve mutluluk diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER