© Gündem Aksaray 2021

Pelinsu yıldırım demir halk kart

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, CHP Aksaray 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Osman Bilgen ve parti yönetimi ile birlikte Coğlaki Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Yoğun temposuna hız kesmeden devam eden CHP Belediye Başkan adayı, meslek grupları ziyaretleri yanı sıra düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, sorun ve şikâyetleri dinlemeye devam ediyor. Cuma günüde esnaflarla bir araya gelen Pelinsu Yıldırım Demir Coğlaki Mahallesi esnafı tarafından yoğun teveccühle karşılandı. Pelinsu Yıldırım Demir’e tam destek olacaklarını belirten esnaflar hayat pahalılığından dolayı vatandaşın alım gücü kalmadığı için satışlarının düştüğünden bahsetti.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HALK KART İLE DESTEK OLACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir esnaf ziyaretleri sırasında sosyal belediyecilik projelerini anlatırken esnaftan da kendilerine, projeleri hayata geçirebilmesi için şans vermelerini istedi. Pelinsu Yıldırım Demir konuşmasında “ Biz esnafımızın ve vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıyı görüyoruz. Çünkü bizlerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Memlekette bir, çok zengin birde çok fakir kaldı. Esnafımız, orta gelir grubu dediğimiz kesim yok oldu. Bizde bu şehrin güzel insanları her şeyin en güzelini hak ediyor diye düşündüğümüzden, vatandaşın üzerinde ki yükü almak için, bize yetki verildiğinde belediye olarak neler yapabiliriz, halkımızın hayat pahalılığı altında ezilmesini nasıl önleriz diye projeler ürettik. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız için ‘halk kart’ uygulamasını hayata geçireceğiz. Hemşerilerimiz bu kart ile gıda, giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ankara Büyük Şehir Belediyemizde Mansur Başkanımız bu uygulamayı hayata geçirdi. Uygulamanın gayet güzel ve sorunsuz ilerlediğini görüyoruz. Bizde aynı uygulamayı Aksaraylı hemşerilerimiz için hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız normal bir kredi kartı kullanır gibi bu kartla alışverişlerini yapabilecek.” diyerek Halk Kart projelerini anlattı.

“BİZİM DÖNEMİMİZDE KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Pelinsu Yıldırım Demir ayrıca “Belediye zor zamanlarda esnafın ve vatandaşın yanında olmalı. Bizde bu zor zamanlarda hemşerilerimizin yanında olacağız. Halk Kart uygulamamızın hayata geçmesi ile birlikte, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız bir nebzede olsa rahatlayacak. Bizim dönemimizde kimse yatağa aç girmeyecek. Halk kart uygulamasına projelerimiz arasında yer vermekteki amacımız bu” diyerek bir kısım projesini esnafla paylaştı.

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir her gittiği yerde ilgi ile karşılanırken, değişim isteyen vatandaşlar için umut ışığı oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER