© Gündem Aksaray 2021

Vali Aydoğdu, “Aksaray Hızla Geleceği İlerliyor”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla il genelindeki basın mensupları ile bir araya geldi. Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda gazeteciler ile buluşan Vali Aydoğdu, basın mensuplarının şehrin güzelliklerinin görünmesinde önemli bir payının olduğunu söyledi. Gazetecilik mesleğinin şehre katkısının büyük olduğunu dile getiren Aydoğdu, “Aksaray’ın tanıtımı için gazetecilerimiz gece gündüz demeden, emeğini esirgemeden çalışıyor. Aksaray, yapılan her güzelliği gösterebilen bir şehir” dedi.

Programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak Aksaray’ın cazibe merkezi olduğunu ve Aksaray basınının da şehrin tanıtımı için gayretle çalıştığını kaydeden Vali Aydoğdu yaptığı konuşmada; “Aksaray her geçen gün üstüne koyarak geleceğe doğru ilerliyor. Aksaray bulunduğu konum itibari ile cazibe merkezi niteliği taşıyor. Toprak çeşitliliği, turizmi, her yörenin farklı bir güzelliği var. Biz Aksaray’ın güzelliklerini ve değerlerini tanıtmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Aksaray, için basın mensuplarının da önemli katkıları bulunuyor. Son iki buçuk yılda hem idarenin hem de gazetecilerin uyumu çok güzel bir tablo oluşturuyor. Aksaray’ın tanıtımı için gazetecilerimiz gece gündüz demeden, emeğini esirgemeden çalışıyor. Aksaray, yapılan her güzelliği gösterebilen bir şehir. Aksaray’ı bizler ölçeklenebilen bir şehir olarak tanımlıyoruz. Aksaray aslında ülkemizin özgün bir çekirdeği konumunda. Aksaray’ı küçültürseniz Türkiye Türkiye’yi küçültürseniz Aksaray çıkıyor. Bir işi yaparken niyetimiz halisse halk bunu zaten kabul ediyor ve teveccüh gösteriyor. Bizim burada odak noktamız insan olmak. Eğitimde, kültürde, tarımda, özel idarede, gençlikte gayet başarılı işlere imza attık. Eksiklerimiz elbette var. Bunları tamamlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Programımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü’nü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Aydoğdu, ayrıca 10 Ocak İdareciler Günü’nü de kutlayarak kurum müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi. Gazeteciler günü kutlama programının ardından Vali Aydoğdu’ya doğum günü sürprizi yapıldı. Vali Aydoğdu, kendisinin anlatıldığı video klipin izlerken duygulu anlar yaşadı. Video gösteriminden sonra pasta kesen Vali Aydoğdu, doğum günü sürprizi için teşekkür etti. Program soru cevap bölümünün ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER