© Gündem Aksaray 2021

Yeşilova’da Zehir Operasyonu

İl Jandarma komutanlığı ekipleri Yeşilova beldesi sınırları içerisinde yaptıkları çalışmada uyuşturucu imalat ve ticareti yaptığı değerlendirilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımının önüne geçmek için 24 saat görev yapan ve her türlü istihbari bilgiyi hassas bir şekilde değerlendiren il jandarma komutanlığına bağlı KOM şube ekipleri ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yürüttükleri çalışmalarda merkez Yeşilova beldesi sınırları içerisinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imalat ve ticareti yaptığı tespit edilen V.Ö., S.A., ve S.P. ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçen Jandarma ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 2 gram metamfetamin, 18 adet extacy hap, 5 adet alprazolam hap ile 1 adet uyuşturucu kullanımında kullanılan aparat ele geçirdi. Ele geçirilen maddelere el konulurken gözaltına alınan şahıslarla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Çalışmalara ilişkin Jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER