Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Aktürk’ten Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktürk’ten Teşekkür

Geçtiğimiz Pazartesi Günü geçirdiği kaza sonucu evladını yitiren Aksaray Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk bu acılı gününde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

Muratcanımı, kınalı kuzumu 28 Temmuz Pazar günü kaybettim. Bugün bizim için bir milat oldu ve bizim için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Ölümü ben ve ailem artık asla aklımızdan çıkarmayacağız. Muradımı bize Rabbim verdi yine takdir buyurdu geri aldı. Rabbime hamdediyor ve asla isyan etmiyorum. İnanıyor ve güveniyoruz ki Rabbim sabrını da verecek ve bir gün bizi kavuşturacak.

Ama insanız kalbimiz acıyor yüreğimiz yanıyor.

Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

Cenaze törenimize binlerce kişi katıldı. Yine binlerce kişi evimize taziye ziyaretine geldi ve hala gelmeye devam ediyor. Telefonla arayan insanların sayısını bilmiyorum. Cevap veremedim hepsinden ayrı ayrı özür diliyorum ve anlayışlarına sığınıyorum. Herkes bu büyük acının ortağı oldu, bir ucundan tutarak bize destek olmaya çalıştı. Aksaray halkı Oğlum Muratcan için göz yaşı döktü. Bunu ömrünün sonuna kadar unutmayacağım.

Diğer illerden katılanlar oldu. Bin kilometre uzaktan ve il dışından gelen dostlarım oldu. Elimizden kolumuzdan yüreğimizden tuttunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Cenazemize katılma lütfunda bulununan Valilerimize, Milletvekillerimize, Siyasi partilerimizin il ilçe başkanlarına, Kaymakamlarımıza, Belediye başkanlarımıza, Genel başkanıma ve birlik başkanlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimize, Özel idare genel sekreterlerimize, Emniyet ve jandarmamıza,, Kurum müdürlerimize, Sivil toplum örgütü başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, il dışından gelen dostlarıma, Basın mensubu arkadaşlarımıza, ve koca yürekli Aksaray halkına şükranlarımı sunuyorum.

Hepinizden Rabbim razı olsun. Size, hepinize kurban olurum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“CHP’li Belediyecilik CHP’yi 2 Adım İleri Taşıdı”Önceki Haber

“CHP’li Belediyecilik CHP’yi 2 Adım İler...

Aksaray Teknopark İçin Eğitim VerildiSonraki Haber

Aksaray Teknopark İçin Eğitim Verildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar