Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Asayiş Şube Asayişte Göz Açtırmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asayiş Şube Asayişte Göz Açtırmıyor
Asayiş şube müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yaptıkları çalışmalarda 3 bin 397 şahsa GBT sorgusu gerçekleştirirken aranan ve değişik suçlara karışan 11 kişinin de cezaevine yollanmasını sağladılar.

Aksaray merkez başta olmak üzere ilçe merkezlerinde de asayiş ve kamu düzenini sağlamak için 7/24 görev yapan polis ekipleri halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl genelinde suçu önlemek için devriye ve denetim görevlerini sıklaştıran polis ekipleri özellikle geçtiğimiz hafta sel bölgesindeki kayıp bebeğin aranmasına neredeyse tam kadro katılan ve 24 saat sahada görev yapan polis ekipleri il güvenliğini de boş bırakmadı.

Asel bebeğin aranmasına yoğun destek veren polis ekipleri aynı zamanda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile il genelinde huzur ve güven uygulamaları gerçekleştirdi.

İlin değişik noktalarında yapılan çalışmalarda toplam 3 bin 397 şahsın GBT sorgusu gerçekleştirildi. Yapılan sorgulamalarda toplamda 22 yıl 9 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen 6 kişi gözaltına alınarak adli mercilere teslim edildi. Adliyeye teslim edilen 6 kişi işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Aynı dönem içerisinde il genelinde meydana gelen suçlardan dolayı 166 kişi ile ilgili işlem yapan polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldılar. Gözaltına alınan 8 kişiden 5’i daha sevk edildikleri mahkemelerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Uygulamalar esnasında kontrol edilen 378 araçta ve şahısların üst aramalarında; 4 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 28 adet  fişek, 6 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ile birlikte 37 adet  fişek, 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek,      6 ayrı şahıstan, 10,31 gr esrar, 11,78 gr metamfetamin, 1 gr eroin, 21,68 sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi. Aynı uygulamalarda çalıntı olduğu değerlendirilen 2 adet de şasisi kazınmış motosiklet ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken şahıslarla ilgili adli işlem başlatıldı.

Çalışmalar hakkında il emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada uygulama ve denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Moto Kuryeler Trafikte İşkence OlduÖnceki Haber

Moto Kuryeler Trafikte İşkence Oldu

Velilerden Ek Kitap İsyanıSonraki Haber

Velilerden Ek Kitap İsyanı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar