Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Dinçer “Gençliğimiz İhya Etmek İçin Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer “Gençliğimiz İhya Etmek İçin Çalışıyoruz”
Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Sınavlarına hazırlık kurslarından faydalanan öğrencilerden 108’i Türkiye genelinde derece yaptı.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Sınavlarına hazırlık kurslarından faydalanan öğrencilerden 108’i Türkiye genelinde derece yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmak için düzenlediği sınavlara hazırlık kursları bir yıllık eğitim ve öğretim süreci boyunca devam etti. Zorlu geçen sınavlara hazırlık döneminde öğrenciler hayal ettikleri başarıya ulaşmak için uzman eğitimcilerin rehberliğinde sınavlarına yoğunlaştılar. Toplumun her kesiminden vatandaşın her anında yanlarında olmak için birbirinden farklı projeler hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 4 farklı noktasında hayata geçirdiği Kitap Konaklarını, Bilim Merkezini, Medreseleri ve Kıraathaneleri öğrencilerin hizmetine sundu. Sınavlara hazırlanan öğrencilere tüm imkanları seferber eden Aksaray Belediyesi ekipleri bu imkanlardan faydalanan öğrencilerden Türkiye genelinde; ilk 5 binde 5 öğrenci, ilk 50 binde 18 öğrenci, ilk 100 binde 31 öğrenci, ilk 200 binde ise 54 öğrenci yer aldı. Türkiye genelinde derece yapan öğrencilerin ailelerine, eğitimcilere ve Aksaray Belediyesi ekiplerine gurur yaşattığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Biz şehrimizi inşa ederken gençliğimizi de ihya etme yönünde çalışmalar yaptık. İnşa ettiğimiz şehrimizi bir gün gençlerimize bırakacağımızın farkında olarak gençlerimizin kendilerini en güzel şekilde yetiştirmesi için projeler gerçekleştirdik. Eğitime yönelik yaptığımız tesislerimizde gençlerimiz için seferber ettik. Eğitim öğretim süreci içerisinde çeşitli etkinlikler, konferanslar, kişisel gelişim kursları ve sınavlara hazırlık kursları düzenledik. Öğrencilerimizin Türkiye genelinde ilklerde yer alması bize gururu yaşattı. Biz gençlerimize güvendik onlarda bizim bu güvenimizi boşa çıkarmadı. Sınava giren tüm öğrencilerimiz tebrik ediyorum. Hayal ettikleri üniversitelere ve bölümlere yerleşmelerini temenni ediyorum.’’ Dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşure Geleneği YaşatılıyorÖnceki Haber

Aşure Geleneği Yaşatılıyor

Adli Tatili Piknikle KutladılarSonraki Haber

Adli Tatili Piknikle Kutladılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar