Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Baydar “Aksaray’ı İleriye Taşıyacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baydar “Aksaray’ı İleriye Taşıyacağız”
2024’te yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’de başvuru süreci tamamlanırken aday olan isimlerle ilgili Aksaraylı vatandaşlar düşüncelerini açıkladı. Aksaraylıların belediye başkanlığı için ilk tercihlerinin arasında 2014-2019 yılları arasında belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten Serdar Baydar yer aldı.

Yerel seçim hazırlıklarında hareketli günler kendini hissettirmeye başladı. Seçimler öncesinde açıklamalarda bulunan Aksaraylılar, yerel yönetimlerde Serdar Baydar’ı desteklediklerini dile getirdi. Baydar’ın ülke genelinde ve Aksaray özelinde önemli projelere imza attığını kaydeden Aksaraylılar, hayat kolaylaştıran projeleri ile Baydar’ın örnek isim olduğunun altını çizdi. Büyükşehir belediyesi çalışmalarında da takdir kazanan projeleri hayata geçiren Baydar’ı değerlendiren vatandaşlar, “Serdar Baydar’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını biliyoruz. Bu sürede İstanbul Kart Projesi, İETT Akbil, Akıllı Durak Projeleri ve Asrın Projesi olarak nitelendiren Marmaray Projesi kapsamında Proje Yöneticisi olarak da başarılı işlere imza attığını duyduk. Ayrıca 2014-2019 yılları arasında Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı ve bu sürede Aksaray’ımızda birçok proje ile bizlerin beğenisini kazandı” ifadelerini kullandılar.

Serdar Baydar’ın başarılı belediyecilik geçmişi ve tecrübeleriyle Aksaray'ın geleceğine damga vuracak projeler hazırladığı öğrenilirken Baydar’ın yerel yönetimler konusundaki iddiaları da göz doldurdu. Baydar, “Türkiye'nin AK Parti iktidarı ve AK Partili belediyeleri ile birlikte yerel yönetimlerde 22 yıldır il, ilçe ve belde belediyelerinde bayrağı çok ileriye taşımak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde efsane başkan olarak halkımızın teveccühünü kazanmıştır. 22 yıldır halkımız, Cumhurbaşkanımıza güvenerek ülkemizi emanet ettiği gibi yerel yönetimleri de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ak kadrolarına emanet etmiştir.” şeklinde konuştu.

Aksaray için fayda sağlayacak her türlü hizmete hazır olduğunu belirten Baydar, "Tüm hemşerilerimiz bilmektedir ki ben de İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı dönemimle birlikte yerel yönetimlerde vatandaşlarımıza doğrudan hizmet odaklı süreçte 11 yılı aşkın bir tecrübeye sahibim. Bu tecrübe ve birikim ile Aksaray’ımızı bulunduğu konumun üstüne taşıyacağımıza inanıyoruz. Türkiye'nin 2. yüzyılını, dün olduğu gibi geleceğin modern sosyal yaşam alanları içinde barındırdığı, gençlerle koordinasyonun sağlandığı, bilimin ve teknolojinin tüm imkanlarının yararlandığı güzel şehirleri hep birlikte imal edeceğiz. AK belediyeler 22 yıldır bayrağı hep yukarıya taşıdı. Nasip olursa bizler de yenilikçi projelerimizle Aksaray'ı bulunduğu konumun en üstüne taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aksaray’ın öz evladı olarak nitelendirdikleri Baydar ile ilgili övgülerde bulunan Aksaraylılar, “Serdar Baydar, Aksaray’ımız için bildiğimiz isimlerden birisi. Aksaray’ı ve Aksaray’ın sorunlarını bilen birisi olarak Baydar’a güvenimiz tam. Yenilikçi projeleri ile şehrimize katkı sunacağını düşünüyoruz. Tecrübe ve birikimi ile Baydar’ın Aksaray’a güzel işler yapabileceğini görüyoruz. Serdar Baydar geçmiş dönemlerde bizlerin hayatını kolaylaştıran çok önemli işlere imza attı, kendisini belediye başkanlığı adaylığı konusunda destekliyoruz” diye konuştular. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suç Makineleri Asayişin Kapanında: 14 TutuklamaÖnceki Haber

Suç Makineleri Asayişin Kapanında: 14 Tu...

Koçak’tan ÇKS HatırlatmasıSonraki Haber

Koçak’tan ÇKS Hatırlatması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar