Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bu Merkez Akademik Kariyeri Güçlendirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Merkez Akademik Kariyeri Güçlendirecek
Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan Akademi Aksaray, teknoloji ve akademiyi buluşturarak gençlerin geleceğine yön verecek.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan Akademi Aksaray, teknoloji ve akademiyi buluşturarak gençlerin geleceğine yön verecek.

Eğitim projeleri ile sık sık adından söz ettiren ve başarılı çalışmalara imza atan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Akademi Aksaray Projesi’nin yakında faaliyete başlayacağının müjdesini verdi. Akademik kariyer adımlarında önemli ve etkin bir rol üstlenmesi beklenen Akademi Aksaray projesinde çalışmaların son aşamaya geldiği duyuruldu. Gençlerin eğitim anlamında geleceğini şekillendirecek olan proje ile gençlerin kariyerine katkı sunulacağını kaydeden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehrin eğitim altyapısını güçlendirecek Aksaray Akademi ile gençlerin geleceğine yatırım yapmayı hedeflediklerini vurguladı. Büyük Bölcek Mahallesinde faaliyete başlayacak olan Akademi Aksaray’da farklı kurslarla çok yönlü hizmet verilmesi planlanıyor. Aksaray Belediyesinin teknoloji eğitiminde yeni bir çağ olarak değerlendirdiği merkezde bilgi teknolojileri, robotik kodlama, e-dönüşüm, dijital pazarlama, sosyal inovasyon, çözüm ve tasarım odaklı düşünme, teknoloji pazarında katma değerli ürünler üretme gibi alanlarda eğitimler verilecek. Müfredata uygun olarak gerçekleştirilecek olan eğitimler sayesinde öğrencilerin yetkinlik alanlarını keşfetmesine de olanak sağlanmış olacak. Okul eğitimlerinin yanı sıra dershane, etüt, kurs gibi faaliyetlerde de bulunacak olan Aksaray Akademi, öğrencilerin kişisel gelişimleri ile iletişim becerilerini arttırmasına da destek olacak. Aksaray Akademi projesinde çalışmaların sona gelindiği ve geleceğin mesleklerine yönlendirme konusunda eğitim çalışmalarının hazırlıklarının da başladığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güçlü Altyapı İçin Çalışmalar SürüyorÖnceki Haber

Güçlü Altyapı İçin Çalışmalar Sürüyor

Özdemir “Çocuklarımızın Geleceği 22 Yıldır 9 Bakanın Elinde Oyuncak Edildi”Sonraki Haber

Özdemir “Çocuklarımızın Geleceği 22 Yıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar