Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

“Halkımıza Dokunan Hizmetler Üretiyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Halkımıza Dokunan Hizmetler Üretiyoruz”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy’un yoğun girişimleri sonucu Aksaray’a kazandırılan ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy’un yoğun girişimleri sonucu Aksaray’a kazandırılan ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

ASÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezini gezen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser’den merkezdeki uygulama birimleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarette merkezin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Aydoğdu, “Diş Hekimliği Fakültemiz hem üniversite hem de Aksaray için çok büyük bir kazanç oldu. Burada yetişecek olan diş hekimlerimiz ülkemize hizmet edecekler. Biz de üniversitelerimizde, başta sağlık olmak üzere, pek çok alanda halkımıza dokunan ve hizmet anlayışıyla hareket eden birimlerin sayısının artması ve bu birimlerin kaliteli hizmet üretmesi için destek ve gayretlerimizi devam ettireceğiz. Aksaray’ımıza ve bölgemiz insanına ciddi katkılar sağlayacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sağlık yatırımlarını son derece önemsediklerini belirten Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise, Aksaray için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “️Diş Hekimliği Fakültemiz öğrenci kabulüne başladı. Fakülte hastanemiz ise hasta kabulüne başladı. Fakülte binamızı ve diş hastanemizi yerinde görme fırsatımız oldu. Son model diş üniteleri ve modern sınıfları ile şehrimize, doktor hocalarımıza ve öğrencilerimize hizmet verecek olan Diş Hekimliği Fakültemiz ve diş hastanemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Aksaray’a yaptığımız bu sağlık atılımı bunla sınırlı kalmayacaktır. Dün bu şehrin İl Başkanı olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz, bugün ise bir milletvekili olarak geleceğin müreffeh Aksaray’ı için kendimize şiar edindiğimiz, bir konudur. Bu sadece bir iyi niyet temennisi değildir. Hayırlı olsun.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu’ya, Hüseyin Altınsoy’a, YÖK Başkanına, ASÜ Rektörüne ve süreçte emeği geçenlere teşekkür eden İl Başkanı Aktürk, “Öğrencilerimiz için klinik uygulamaların simüle edildiği Fantom Laboratuvarı, alçı ve ölçü ile alakalı becerilerin geliştirildiği Alçı ve Akril Odası ile temel bilgilerin uygulamaya geçirilmesine imkân tanıyan Preklinik Laboratuvar ile donatılan ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, hem bilimsel çalışmalar üretmeye hem de ağız ve diş sağlığı alanında hasta kabulüne başladı. Merkez, ağız ve diş sağlığı ile ilgili lisans, lisansüstü, doktora ve uzmanlık öğrencilerine uygulamalı eğitim ve öğretim imkânları sağlayacak ve deneyim kazanmış sağlık personeli yetiştirecek. Bunun yanı sıra hemşehrilerimize ağız, diş ve çene sağlığı hizmeti ile modern bir teşhis ve tedavi hizmeti verecek. Aksaray’ımıza yatırım ve hizmetlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde artarak devam edecek” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"ASKER VURULDUĞUNDA DEĞİL, UNUTULDUĞUNDA ÖLÜR"Önceki Haber

"ASKER VURULDUĞUNDA DEĞİL, UNUTULDUĞUNDA...

Kavşak Düzenlemesi Ulaşımı Verimli Hale GetirecekSonraki Haber

Kavşak Düzenlemesi Ulaşımı Verimli Hale...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar