Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

“Hedeflerimiz Büyük, Demiryolumuzu da Unutmadık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Hedeflerimiz Büyük, Demiryolumuzu da Unutmadık”
Aksaray AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2023 genel seçimlerinde milletvekilliğine aday adaylığı sürecinin başlaması ile il başkanlığı görevinden istifa etti. Altınsoy, milletvekilliği aday adaylığı dolayısıyla istifasının ardından parti binası önünde basın açıklaması yaptı. Altınsoy, milletvekilliği için aday adayı olduğunu ve Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Hüseyin Altınsoy yaptığı basın açıklamasında; “Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. 20 yıl önce hiç unutmuyorum Yunus Gümüşsoy ve Yakup Çay abilerimle beraber gazete sarıp bayrak asmıştık. O gün başlamıştı bizim siyasi hayatımız. Daha sonra sandık kurulu üyeliği, teşkilat başkanlığı, belediye meclis üyeliği, başkan yardımcılığı ve vekilliği, il yönetim kurulu üyeliği son olarak da Cumhurbaşkanımızın onurları ile il başkanı olarak atandım. Yaklaşık 5 buçuk yıl olan görev süremi bugün itibari ile tamamlıyorum. Geride hoş bir seda bırakarak alnımızın akı ile bu caddelerde gezebilmeyi şiar edindim. Bu süre zarfına çok şeyler sığdırdık. Yaptığımız bazı güzel işlerden bahsedeyim. Bayram ikramiyesi yoktu, getirdik. İntibak düzenlemesi, İMF borcunun kapanması, 3600 ek gösterge getirilmesi, sözleşmeliye kadro imkânı, KYK faizlerinin silinmesi, sosyal yardımlar vs. hepsini biliyoruz. Aksaray’da da birçok yatırım yapıldı. 400 yataklı ek hastane binamız tamamlandı. 900 yataklı bir hastane binamız oldu. 3 ilçemize OSB kuruldu. Civar illerin il başkanları olsa da dinleseler. Diş Hekimliği Fakültemiz Aksaray’a kazandırıldı. Belediye başkanlarımızın da taleplerini yerine getirdik. TOKİ ile ilimizde eksik kalan ilçe ve beldelerde projelerimizi tamamlıyoruz. Türkiye’de tekiz. Doğalgazı olan ender illerden birisiyiz. Tüm ilçelerimizde doğalgaz yanıyor. Beldelerimizin de kararlarını çıkartacağız. Bunların hepsi bizim, sizin, milletvekilimiz Cengiz Bey’in, valimizin, belediye başkanlarımızın, siyasetimizin, birlik ve beraberliğimizin sayesinde oldu. Demiryolumuzu da unutmadık, asla da unutmayacağız. İhalesi yapıldı tamamlandı. 2019 yılında Cumhurbaşkanımıza arz ettik. 2020 yılında pandemi nedeniyle ihalesi yapılamadı. 2021 yılında ihalesi yapıldı. Tekrar girişimde bulunduk ve ihale süreci tamamlanınca hizmete girecek. Bu süreçte bizi destekleyen yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, genel başkan yardımcımız ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e, diğer genel başkan yardımcılarımıza, MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve üyelerimize, il genel meclis başkanımıza, meclis üyelerimize, sandık kurulu üyelerimize, parti üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, oda başkanlarımıza ve basın mensuplarımıza, Aksaraylılara teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerine ulaşmak için yeniden yollara düşme vakti. Aksaray’ımızın için yarın değil hemen şimdi diyerek Türkiye Yüzyılı diyerek çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından Altınsoy, il başkanlığı görevini siyasi e hukuk illeri başkanı Avukat Mehmet Ali Koyuncu’ya devretti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KOM Telefon Vurgununa Dur DediÖnceki Haber

KOM Telefon Vurgununa Dur Dedi

Kiracıları Yine Kara Kara Düşünceler SardıSonraki Haber

Kiracıları Yine Kara Kara Düşünceler Sar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar