Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Jandarmanın Firari Avında 12 Tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmanın Firari Avında 12 Tutuklama
Aksaray’da çeşitli suçlardan firari olarak aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 12 şüpheli jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları ile yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray’da çeşitli suçlardan firari olarak aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 12 şüpheli jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları ile yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgiye göre jandarma ekipleri il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlattı. 22-30 Temmuz tarihleri arasında JASAT ve Asayiş Timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan kaydı olan firariler yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekiplerini operasyonunda bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y., yağma suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.Ö. ile 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.S. ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.T., hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 13 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ö., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranan ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B., bir yabancıyı ülkeye sokma veya ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ç., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranan ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. ile hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D., hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 16 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Y., bir yabancıyı ülkeye sokma veya ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K. isimli şahıs olmak üzere toplam 12 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nda tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan firari operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” Denildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayır Çarşısı AçılıyorÖnceki Haber

Hayır Çarşısı Açılıyor

Neşeli Günler Millet Bahçesinde Seyirci ile BuluşacakSonraki Haber

Neşeli Günler Millet Bahçesinde Seyirci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar