Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Liseli Gençlerin Eserleri Görücüye Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liseli Gençlerin Eserleri Görücüye Çıktı
Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğretim gören lise öğrencileri yaptıkları sanat çalışmaları ile yılsonu sergisi düzenledi.

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğretim gören lise öğrencileri yaptıkları sanat çalışmaları ile yılsonu sergisi düzenledi.

Kara kalem, suluboya, yağlıboya, grafik tasarım ve heykel gibi medyumların kullanıldığı yılsonu sergisi 28 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açtı. Nora City Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen serginin 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi. Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu sergisine Okul Müdürü Nuri Girgin, öğretmenler, öğrenciler, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Sergide öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim dönemi boyunca yaptıkları farklı konu ve yöntemlerde eserler yer aldı. Liseli öğrencilerin farklı teknikler ile hazırladıkları eserlerin sergi organizasyonu ile bütünleştirilmesinden gurur duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Nuri Girgin; “Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz sergimizi bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında yapıyoruz. Sanatın kültürlerin yayılması noktasında önemli bir köprü olduğunu resimlerine aktaran öğrencilerimiz farklı teknikler ile çeşitli alanlarda çalışmalar yaptı. Bir yıl boyunca öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yapmış olduğu çalışmaları sunmak adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Yaklaşık 53 el emeği resmimiz halkımızın beğenisine sunuldu. Aksaray’ın sanat anlamındaki en profesyonel sergisi diyebiliriz. Yoğun çalışmalar ve emeklerin verildiği eserleri hazırlamak için emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Sergiye yoğun ilgi gösterildiğini kaydeden Girgin sözlerine “Yeteneklerini lisemizde keşfeden ve eserleri ile bunu gösteren öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. Farklı sanat anlayışlarına hitap eden öğrencilerimizin emeklerini görmek için bütün ziyaretçileri sergimize bekliyoruz.” diyerek son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayvan Hastanesine İVHO’dan Cihaz BağışıÖnceki Haber

Hayvan Hastanesine İVHO’dan Cihaz Bağışı

Uyuşturucu Operasyonunda Servet Değerinde Zehir Ele GeçirildiSonraki Haber

Uyuşturucu Operasyonunda Servet Değerind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar