Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Sıra Bulamayan Halk Soruyor: “Kim Bu 3 Bin Kişi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıra Bulamayan Halk Soruyor: “Kim Bu 3 Bin Kişi”
Aksaray’da ağız ve diş sağlığı merkezi adına yapılan ve bazı basın organlarında yayınlanan haftalık 3 bin kişinin tedavi edildiği haberi üzerine konuşan vatandaşlar “Aylardır randevu almaya çalıştığımız bir diş hastanesinden tedavi olma şansı olan 3 bin kişi bu işi nasıl becermiş” dediler.

Geçtiğimiz haftalarda vatandaşların şikâyetleri üzerine yayınladığımız Aksaray ağız ve diş sağlığı merkezi haberinin üzerinden geçen zamana rağmen randevu sorunu halen çözüm beklerken mucize veriler şehrimizdeki bir gazetede yayınlandı.

Açıklanan verilere göre Aksaray’daki ağız ve diş sağlığı merkezinde haftalık 3 binden fazla hastanın şifa bulduğu açıklanırken ağız ve diş sağlığı hastanesinden randevu almaya veya tedavi olmaya çalışan hastalar bu şanslı 3 bin kişinin randevuları nasıl aldıklarını merak ediyoruz diyerek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’daki ağız ve diş sağlığı hastanesi pandemi süreciyle beraber ulaşılması en zor hastanelerden birisi haline geldi. Haftalardır bu hastaneden randevu almaya çalışmamıza rağmen hala bir sonuç alamadık. Cuma günleri 10:00 ile 10:30 arasında randevu alınabildiği söyleniyor ama bu sürede de ulaşamıyoruz. Merkez dışındaki ilçe hastanelerindeki diş bölümüne randevular internet üzerinden açık olmasına karşılık bu hastanede kapalı. Biz de bir haftada muayene olup tedavi olabilen 3 bin talihli arasına girmeye çalışıyoruz ama haftalardır mümkün olmadı. Diş ağrısından gece hastaneye gittiğimizde tedavi için randevu olup hastaneye gelmemiz gerektiği söylenip gönderiliyoruz. Gündüz gelip polikliniklere sıra alıyoruz ama dolgu ve diğer işlemler için randevu alıp tekrar gelmemiz isteniyor. Bir yetkili çıkıp bu diş hastanesinin randevu sisteminin neden kapalı olduğunu ve internet ortamından neden randevu alınamadığı açıklamasını istiyoruz. BU hastaneyi yönetenler 3 bin kişiyi nasıl belirliyor? Bu insanlar nereden ve nasıl randevu alıyorlar? Biz sadece bunu merak ediyoruz. Pandemiye kadar sıkıntı yaşanmayan bu hastanede pandemiden sonra ne oldu? Artık il sağlık müdürlüğünün de sayın Vali ve diğer yetkililerin de bu konuda bir kontrol yapmalarını ve internetten neden randevu verilemediğinin bizlere açıklanması gerekiyor. İnternetten alınamayan randevu ve Cuma günleri yarım saatlik telefon randevusundan 3 bin kişiye nasıl ve kim sıra verdi? Bu sıralar telefondan verilmediyse diğer randevu oluşturma adresi neresi?

Kısacası biz sadece sıramızı alıp tedavi olmaya çalışıyoruz. Dün duyduğumuz haber bizleri mutlu etti. Bir haftada 3 bin kişinin yüzünü güldürebilen bir hastane şehrin tamamını 6 ay içerisinde tedavi edip tüm sorunlarından kurtarabilir ama bizler aylardır sıra açılsın diye bekliyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Sağlık ile Eğitimi Sadece Memur-Sen’den Dinlemek Aksaray’a Bir Şey Kazandırmadı”Önceki Haber

“Sağlık ile Eğitimi Sadece Memur-Sen’den...

İŞKUR’dan İşsizlere Müjde: “İşbaşı Eğitimi İle Meslek Sahibi Olacaklar”Sonraki Haber

İŞKUR’dan İşsizlere Müjde: “İşbaşı Eğiti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar