Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Sünnet Şöleni Yarın Kılıçarslan Parkında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sünnet Şöleni Yarın Kılıçarslan Parkında

Aksaraylı çocukların ve ailelerinin heyecanla beklediği geleneksel sünnet şöleni Cumartesi Günü 18.00’da Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde başlıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve birbirinden sürpriz etkinliklerle gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni için hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu yıl yapılacak olan sünnet şöleninde çocukların yüzünü güldürecek birçok etkinlik olacağını bildirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her zaman yanında olan Aksaray Belediyesi, bu yılda 6 aylık ve üzeri erkek çocukları ücretsiz sünnet ettiriyor. Her yıl geleneksel hale gelen sünnet şöleninde geçtiğimiz yıl Bin 133 çocuk için sünnet şöleni düzenleyen Aksaray Belediyesi 2024 yılında sünnet olan çocuklar içinde 10 Ağustos Cumartesi günü şölen düzenleyecek.

4. Geleneksel Sünnet Şöleninde her yıl olduğu gibi bu yılda Aksaray Bilim Merkezi önünden oluşturulacak konvoyla çocuklar ve aileleri Kılıçarslan Parkı içerisinde oluşturulmuş şölen alanına gelecek. Oyun parkurlarının, eğlence alanlarının ve çeşitli ikramların olduğu şölen alanında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocuklara hediyeler verecek. Çocuklar maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenecek. Ayrıca çocuklar için sahnede mini oyun gösterileri ve konserler düzenlenecek. Mehteran ekibi, çocuklar için gösteri yapacak.

Sünnet şölenine davet edilen Bin 133 çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada; “Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizin 4.’sünü düzenleyeceğiz. Sünnet olan çocuklarımıza hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun temennilerimizi sünnet şölenimizde ileteceğiz. Çocuklarımız için Sünnet şöleni düzenleyerek onların ve ailelerinin heyecanına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. 10 Ağustos’ta saat 18.00’da Bilim Merkezi önünden başlayacak ve Kılıçarslan Parkı’nda devam edecek Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zincirleme Kazada 5 Araç Birbirine GirdiÖnceki Haber

Zincirleme Kazada 5 Araç Birbirine Girdi

‘’Başkanımız şehrimizin güzelliklerini ortaya çıkarıyor’’Sonraki Haber

‘’Başkanımız şehrimizin güzelliklerini o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar