Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Tarım Platformundan Gazeteciler Günü Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Platformundan Gazeteciler Günü Programı
Aksaray Tarım Platformu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Aksaray Ticaret Borsası’nda düzenlenen kahvaltı programında konuşan ATB Başkanı Hamit Özkök, Aksaray’ın tanıtımına katkı sunarak gece gündüz demeden çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Aksaray Ticaret Borsası’nda düzenlenen programa ATB Başkanı Hamit Özkök, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Gazeteciler günü programında konuşan ATB Başkanı Hamit Özkök, gazetecilerin şehre sahip çıktığını ve tanıtımına katkı sağladığı vurgusunu yaparak; “Sivil toplum kuruluşlarımız ile, bürokrasimiz ile, devletimiz ile, kurumlarımız ve basınımız ile ayrışmamız mümkün değil. O birliği ve beraberliği sağlamak ve göstermek adına platformumuz ile bu programı tertip ettik. Basınımız şehirde yaşamanın sorumluluğu var düşüncesi ile hareket ediyor. Aksaray’ımızın medya bağlamında Türkiye’de benzer iller arasında öncü olarak görüyorum. Aksaray’ı marka şehir haline getirecek haberlerin ulusal düzeyde yansımasını, olumsuz haberlerin ise içimizde bertaraf edilmesi çok önemli bir konudur. Şehir bizim şehrimiz diyerek sahip çıkan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Biz burada tarım platformu olarak memleket adına iyi olan illerin peşinde olacağımıza söz veriyoruz. Yeni süreçte Aksaray’ı marka şehir olarak, kabuğunu kırmış bir şehir olma yolunda ilerleyeceğiz. Basınımıza da büyük bir iş düşüyor. Bu duygu ve düşünceler ile tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise “Yaklaşık 12 yıldır beraberiz. Özel günlerde bir araya gelerek ilimizi temsil ediyoruz. Basınımız ilimiz için hem de ülkemiz için çok değerli ve kıymetlidir. Aksaray’ı güzellikleri ile ön plana çıkarıp marka şehir yolunda katkı sunan basınımıza teşekkür ediyorum. Aksaray’ı daha ileriye taşımak için hizmet veren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Damızlık sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan konuşmasında “Basınımızın Aksaray için yaptığı emek çok büyük. Gazetecilerimiz Aksaray’ın gözü kulağı oluyor. Katılım sağlayan tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Son olarak Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk “Gazetecilerimizin kalemimin haktan, hakikatten, doğruluktan ayrılmamasını temenni ediyorum. Halkın haber alma özgürlüğü var. Sizlerde bunun için çalışıyorsunuz. Haber yapılırken neye ve kime göre yapıldığı önem taşıyor. Gazetecilerimiz zorlu bir görevi üstlenerek doğruların yanından gidiyor. Biz de doğruları konuşmaya devam edeceğiz. Halkın gerçek habere ulaşması noktasında basın büyük önem taşıyor. Bu duygu ve düşünceler ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mercedes, Yeşil Hedefleri ile Örnek OluyorÖnceki Haber

Mercedes, Yeşil Hedefleri ile Örnek Oluy...

Dinçer; "Hızla Büyüyen Aksaray'ımız İçin Projeler Üretiyoruz"Sonraki Haber

Dinçer; "Hızla Büyüyen Aksaray'ımız İçin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar