Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Üniversiteli Genç Kız Kazada Can Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversiteli Genç Kız Kazada Can Verdi
Aksaray’da yaşanan trafik kazasında Aksaray Üniversitesi’nde öğrenci olduğu öğrenilen Mine Nur Uysal (21) yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre kaza geçtiğimiz akşam saatlerinde Aratol İstiklal Mahallesinde meydana geldi. 06 KFT 11 plakalı Gencay K. (23) idaresindeki otomobil karşıdan karşıya geçmekte olan Mine Nur Uysal’a çarptı. Kazanın etkisi ile Uysal, metrelerce sürüklendi. Kazayı gören Uysal’ın arkadaşları 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede kaza yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Uysal’a yapılan ilk müdahalenin ardından kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken sürücünün aşırı hızlı olduğu iddia edildi. Aksaray Kız Yurdu yakınlarında gerçekleşen kazada hayatını kaybeden Mine Nur Uysal’ın yurtta kaldığı ve markete gitmek için dışarıya çıktığı öğrenildi. Kazanın ardından Uysal’ın cenazesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili sürücü Gencay K. gözaltına alındı. Uysal’ın cenazesi Burdur’un Gökçebağ köyünde toprağa verildi.

Trafik kazasının ardından basın açıklaması yapan Aksaray Valiliği soruşturma başlatıldığını kaydederek “Kızımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Kaza ile ilgili idari soruşturma başlatılmış olup, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da çok yönlü adli soruşturma yürütülmektedir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mine Nur Uysal’ın Aksaray Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü 2’nci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş hayatını kaybeden genç üniversite öğrencisinin ardından basın açıklaması yayınlayarak “Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Mine Nur Uysal’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Kıymetli öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz” dedi. Ayrıca ara sınav dönemi başlayan ASÜ’de 4 ve 5 Aralık sınav takvimindeki sınavların ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karataş “Kadınlarımız Hayatın Her Alanında Olmaya Devam Edecek”Önceki Haber

Karataş “Kadınlarımız Hayatın Her Alanın...

Fidan “Kadınlar Ailenin ve Toplumun Temelini Oluşturuyor”Sonraki Haber

Fidan “Kadınlar Ailenin ve Toplumun Teme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar