Aksaray
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Kumbuzoğlu “Akademik Başarılar İçin Tüm İmkanlarımızı Seferber Edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu “Akademik Başarılar İçin Tüm İmkanlarımızı Seferber Edeceğiz”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Kumbuzoğlu mesajında öğrencilerin akademik başarılarını sağlamak için devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini söyledi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Kumbuzoğlu mesajında öğrencilerin akademik başarılarını sağlamak için devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini söyledi.

‘Yine, yeniden’ diyerek mesajına başlayan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu “İlk günkü aşk ve heyecanla, aydınlık geleceğimizi inşa ederken, bir ufuk açmanın, bir gönle dokunmanın, bir adım daha atmanın arefesindeyiz. Bir insanın iç dünyasına dokunma arzumuz, tüm heyecanımızın ve azmimizin kaynağıdır. İşte bu duygularla, bağımsızlık bilincini, geleneksel değerlerimizi ve ulusal benliğimizi koruyarak yetiştireceğimiz yeni nesiller için 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına merhaba diyoruz.” dedi.

Türkiye Yüzyılı için emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Vali Kumbuzoğlu mesajının devamında “Akademik başarılar için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Ancak, bunu yaparken, karakter, erdem, ahlak, vefa, vatan sevgisi gibi değerlerin her türlü akademik başarıdan üstün olduğunu asla unutmayacağız. Her zaman, Türkiye Yüzyılı için atılması gereken tüm adımları hızlı ve isabetli atmanın gayretinde olacağız.

Ülkemizin Aydınlık Yüzleri Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitimde kaybedilecek bir tek fert yoktur. Bu düsturla sizleri kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Sizler, eğitim yuvalarımızda sadece bilgi edinmekle kalmayacak, kişisel olarak da gelişeceksiniz. Her daim doğru olanın, güzel olanın ve etik olanın izini süreceksiniz. Vatan sevgisiyle ve milletimizle birlikte büyüyerek, Türkiye'nin yarınlarını şekillendireceksiniz. Şimdiki göreviniz, bu amacı gerçekleştirmek, bilgi üretmek ve uluslararası alanda etkili olmaktır. Bunun için size gerekli tüm destekleri sunacağız. Sizlerin, kentimizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Mirasımızın, değerlerimizin ve kültürümüzün bilinciyle yetişeceksiniz.

Değerli Velilerimiz,

Eğitimin tüm amacı aynaları pencerelere çevirmektir. Merak eden, eleştiren ve bilimi kılavuz edinerek sürekli kendini geliştiren bireylerin yetiştirilmesi için omuz omuza çalışacağız. Okullar, çocuklarımızın bir diğer yuvasıdır ve biz, en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızın bize emanet edildiğinin bilincini taşıyoruz. Öğretmenlerden yöneticilere, tüm eğitim kadromuz, bu bilinçle ve ülkemiz için parlak bir yarınının zeminini oluşturma azmiyle hareket ediyor. Çocuklarınızın eğitim sürecinde okulla sürekli iletişim içinde olmanız, onların gelişimlerini yakından izlemeniz, eğitimdeki başarılarını katlanarak artıracaktır.

Kıymetli Maarif Kadromuz,

Unutmayalım ki okul, öğretmeni kadar iyidir. Öğretmenlerimiz, birbirlerini destekleyerek ve ortak bir amacı paylaşarak kendi potansiyellerini en üst düzeye çıkaracaktır. Farklı bakış açıları ve birlikte çalışma, bireylerin kendi sınırlılıklarının ötesine geçmesini sağlar. Bu güzel şehrin çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek bizim en büyük görevimizdir.

En çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir. Öğrencilerimizi en çok biz seveceğiz. İnanıyorum ki ülkemizin aydınlık yüzlerini yetiştirmede özverili çalışmalarınızı sürdürecek, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında söz sahibi olacak nesilleri elbirliğiyle yetiştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, fedakârca görevini ifa ederken Şehitlik makamıyla şereflenen, Gazilik unvanıyla onurlanan ve ebediyete irtial eden tüm öğretmenlerimizi saygı ve şükranla yad ediyorum. Kıymetli öğretmenlerimize, sevgili velilerimize ve elbette biricik öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum. İlköğretim Haftamız kutlu olsun.” İfadelerini kullandı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer “Tüm Çabamız Öğrencilerimiz İçin”Önceki Haber

Başkan Dinçer “Tüm Çabamız Öğrencilerimi...

Haksız Kazanca Geçit VermedilerSonraki Haber

Haksız Kazanca Geçit Vermediler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar